Politika kolačića

Dobro došli u Politiku kolačića tvrtke Outdoor Luxury Kitchen (“Web stranica”). Ova politika je osmišljena kako bi vas informirala o korištenju kolačića i sličnih tehnologija kada pristupate i koristite našu Web stranicu. Nastavkom pregledavanja i korištenja Web stranice pristajete na korištenje kolačića kako je navedeno u ovim pravilima.

1. Što su kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se postavljaju na vaš uređaj (računalo, tablet, pametni telefon) kada posjećujete Web stranice. Oni pohranjuju određene informacije o vašim aktivnostima pregledavanja i preferencijama. Kolačići pomažu poboljšati vaše iskustvo pregledavanja dopuštajući Web stranicama da zapamte vaše radnje i postavke.

2. Vrste kolačića koje koristimo

Na našoj Web stranici koristimo različite vrste kolačića, uključujući:

Osnovni kolačići: Ovi kolačići su nužni za pravilan rad Web stranice. Omogućuju vam navigaciju web mjestom i korištenje njegovih značajki, kao što je pristup sigurnim područjima.
Analitički kolačići: Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste Web stranicu, kao što su stranice koje se najčešće posjećuju. Ovi nam podaci pomažu poboljšati performanse i sadržaj Web stranice.
Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići pamte odabire koje ste napravili na Web stranici (kao što su jezične postavke) kako bi pružili personaliziranije iskustvo.

3. Mogućnost izbora kolačića

Većina Web preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće. Međutim, obično možete podesiti postavke svog preglednika da odbije kolačiće ili vas upita prije nego što ih prihvatite. Imajte na umu da onemogućavanje kolačića može utjecati na vaše iskustvo na web stranici i ograničiti određene značajke.

4. Promjene Politike kolačića

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku kolačića kako bismo odražavali promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici.

Daljnjim korištenjem Web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili uvjete ove Politike kolačića. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi kolačića ili ove politike, molimo kontaktirajte nas.